Particulier geld lenen aangeboden

Bent u opzoek naar een lening? Heeft u wel eens gezocht op particulier geld lenen aangeboden?

Particulier geld lenen aangeboden - Hoe werkt het?

Dit is een vorm van een geld lening zonder bank. Mensen of bedrijven die geld willen lenen worden samengebracht met mensen en bedrijven die kapitaal hebben en dit graag tegen een goed rendement willen uitlenen.

Er zijn inmiddels verschillende platformen die dit in de praktijk hebben gebracht.

Waarom particulier lenen?

Dit is een eenvoudige vraag. U kunt goedkoop geld lenen zonder bank. Doordat een bank over het algemeen hoge kosten heeft en bovendien ook behoorlijk wat winst maakt, betaal je bij het lenen bij een bank een hoge rente.

Anderzijds, als je geld op  spaarrekening hebt staan krijg je bijna geen rente. Op een betaalrekening meestal zelfs helemaal geen rente.

Ga je geld lenen dan betaal je echter nog steeds een behoorlijk hoge rente. Het verschil in de te ontvangen rente en de te betalen rente, wat normaal gesproken voor de bank is, wordt op deze manier verdeeld tussen de lener en uitlener van het geld.

Wie komt er in aanmerking voor particulier geld lenen aangeboden?

Wat zijn de voorwaarden voor een particuliere lening. De voorwaarden zijn strikt voor het aangaan van een particuliere lening. Zo vindt er een bkr toetsing plaats en indien u een negatieve bkr registratie heeft, zult u niet in aanmerking komen voor een particuliere lening.

Ook worden er voorwaarden gesteld qua leeftijd en moet je een vast inkomen hebben. Het is echter wel mogelijk indien je een toereikende pensioenuitkering hebt om ook in aanmerking te komen voor een lening.

Om te beoordelen of jij in aanmerking komt voor een particuliere lening, is het verstandig om de website van de leningverstrekkers te bezoeken. Dan kunt u een aanvraag indienen en dan weet u zeker dat u in aanmerking komt.

Banner 750x200

Zakelijk of privé lenen?

U kunt zowel privé als zakelijk particulier lenen. Zo kunt u bij verschillende partijen terecht voor een zakelijk krediet.

Met name voor startende ondernemers is het lastig om een zakelijke lening te verkrijgen wanneer u geld nodig heeft. Banken zijn erg strikt met het verstrekken van leningen, wat het voor ondernemers lastig maakt om hun nieuwe bedrijf te financieren.

Indien je niet iemand hebt in jouw directe omgeving, dan wordt het erg lastig om jouw droom van een eigen bedrijf van de grond te krijgen. Een particuliere lening kan in dat geval een uitkomst bieden.

Waar kan je terecht voor een particuliere lening?

Er zijn inmiddels verschillende partijen waar je terecht kunt voor een particuliere lening. Zo is er lender spender waar je terecht kunt om zowel geld te lenen of geld uit te lenen.

Via de website van lender spender kunt u  een vrijblijvende offerte aanvragen, om zo te beoordelen of dit voor u interessant is  De lening aangeboden op deze website wordt gefinancierd door particulieren of bedrijven. Er is dus geen tussenkomst van een bank.

Opzoek naar een zakelijke lening, dan is bijvoorbeeld Swiss Fund een mogelijkheid. Wilt u weten hoeveel u zakelijk kunt lenen, dan kunt u dat eenvoudig op de website van Swiss Fund bekijken.

De toekomst van particuliere leningen

Persoonlijk denk ik dat dit fenomeen alleen maar zal groeien in de toekomst. Veel mensen zijn het zat dat banken ontzettend veel geld verdienen, terwijl een consument bijna geen rente meer ontvangt.

Daarnaast zijn het natuurlijk ook de topsalarissen die voor irritatie zorgen bij veel mensen. Uiteindelijk is het de klant die hiervoor betaald. Deze manier van lenen en leningen verstrekken zal mijns inziens dan ook niet een tijdelijk iets zijn.

Je ziet ook steeds meer bedrijven die op deze manier geld investeren, om op deze manier nog een rendement op hun extra geld te ontvangen. U zult particulier geld lenen aangeboden daarom ook nog vaak terugzien in mijn opinie.

2 Thoughts on “Particulier geld lenen aangeboden”

  • Geachte,

    Heel lang verhaal maar echter er ook mee verder komen is er niet. Want ergens een vraag neerleggen is gewoon onmogelijk op deze site. Dus als dat eerst eens kan dat men ook vragen kan stellen zou een uitkomst zijn. Gaarne van u toch een reactie hierop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *